Úticélok


Tippek & toplisták

A világ 5 legfinomabb csokiállomása

Top - Ha szereted "a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét... és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon”, akkor most megtudhatod, hol készítik a legjobb csokoládét a világon.


Repülőjegyek

Repülőgép járatkövetés

Tipp - Itt követheted egy térképen, hol járnak épp a repülőgépek, járatszámok és földrészek szerint, valós időben.


Tippek & toplisták

Melyik a Föld legmagasabb hegycsúcsa?

A válasz meglepő.


Tippek & toplisták

Mesés fagylaltok a világ minden tájáról

Egy külföldi utazás elmaradhatatlan része a helyi gasztronómia felfedezése. A legjobb éttermek és kávézók, s nyáron persze a legjobb fagyizó felkutatása. Most mutatunk hét mennyei fagylaltost, amit bűn lenne kihagyni.


Tippek & toplisták

Online belépőjegyvásárlás

Tipp - Itt vásárolhatsz előre, onlie belépőjegyet a világ múzeumaiba, templomaiba, kiállításaira és kiemelkedő nevezetességeibe.
 


Tippek & toplisták

10 érv: miért jobb egy szállodai, mint egy Airbnb szoba

Tippek - Aki szobát vesz ki egy idegen városban, rengeteg információt talál a kiválasztott szállásról, és az internetes foglalás is könnyű. Van, aki esküszik az Airbnb lakás-hotelekre, mások továbbra is előnybe részesítek a klasszikus szállodákat. Íme, 11 érv, hogy hű maradj a szállodához.


Tippek & toplisták

A 12 legérdekesebb mekis kaja a nagyvilágból

A sajtburgert meg a piros papírba csomagolt sós sültkrumplit persze, hogy a világ minden McDonald’sában megkaphatod. Most azonban összegyűjtöttük a „helyi specialitásokat” is…


Tippek & toplisták

Miért nem tudsz aludni a repülőgépen…

Tipp - Amikor egy hosszabb repülésre készülsz, még úgy gondolod, itt az alkalom arra, hogy bepótold a lemaradást és aludj végre egy jót. Sok más okosabbat úgyse tehetnél. De ez nem is olyan egyszerű. Nézzük, mi szabotálhatja a fedélzeti álmaidat...


Tippek & toplisták

Hajójegyek, kompjegyek

Komp - Itt foglalhatsz online kompjegyet,  az árakat  is összehasonlíthatod, s így a legolcsóbb lehetőség közül választhatsz.


Tippek & toplisták

Útikönyvek vásárlása

Tipp - A legjobb útikönyvek nem a legdrágábbak, hanem azok, amelyek a legfrissebb kiadások, mert ahol frissítenek, ott gondozzák az információkat is.


Tippek & toplisták

Utasbiztosítás online

Tipp - Az utasbiztosításban az a legjobb, ha feleslegesnek bizonyul. De csak utólag! Nem lehet elégszer ismételni: az útra kelés előtt köss betegbiztosítást. Kattints a képre! És kapsz 10 százalék kedvezményt.


Tippek & toplisták

Autókölcsönzés

Tipp - Az internet a leggyorsabb és a legjobb módja annak, hogy foglalás előtt összehasonlítsd a kölcsönzők és kölcsönözhető autók bérlési feltételeit és árait. Beleértve az akciós ajánlatokat és biztosításokat is. Foglalj most! Kattints a képre...