Úticélok


Világ & városok

Ream Nemzeti Park

Kambodzsa - Gyönyörű strandok, korallszigetek, trópusi dzsungelek és mangrove erdők várnak a kalandvágyó felfedezőre és természetszerető turistára.


Világ & városok

Yeak Laom tó

Kambodzsa - Észak-keleti Ratanakiri provinciájának ékszerdoboza. A kristálytiszta, csaknem kerek Yeak Laom tavat buja őserdő öleli körül.


Világ & városok

Phnom Penh-i tudnivalók

Kambodzsa - Phnom Penh drágább, mint a vietnami vagy thaiföldi városok, de az összbenyomás szerint mégis olcsónak tűnik majd. Kambodzsa valutája a Riel - de valamennyi ATM elfogadja az amerikai dollárt, és szinte minden ár ki van írva dollárban is. 


Világ & városok

Angkor Wat

Kambodzsa - Angkor Wat a világ legnagyobb vallásos épületkomplexuma, évente egymillió látogatóval. Hetekbe telne, ha mindent látni akarnál.


Világ & városok

Phnom Penh-i látnivalók

Kambodzsa - Siem Reappel, Angkor Wat kapujával ellentétben, amelyet elözönlenek a turisták, Phnom Penh egy valódi élő város, egymillió lakossal. Túllépve a tragikus múlton a város újraéledt, s a kambodzsaiak mosolyogva és békésen élik mindennapjaikat. Adunk néhány tippet, hogy te is mosolyogva és élményekben gazdagon gondolj vissza a kirándulásra. 


Világ & városok

Tokiói tudnivalók, árak

Japán - Tokió köztudottan a világ egyik legdrágább városa, de nem annyira, mint amennyire hírlik. Viszonylag olcsó szállás egész évben található, kivált, ha előre lefoglalod. És a legtöbb dolog, amit megnéznél, ingyenes. 


Világ & városok

Japán tudnivalók

Japán - Mivel szinte minden tökéletes és szervezett, egyrészt el fogsz ámulni, aztán majd nem győzöl bosszankodni, amikor be is kell tartanod a szabályokat.


Világ & városok

Owakudani fekete tojása

Japán - A legenda úgy szól: ha megeszel egy fekete tojást, hét évvel tovább élsz… 


Világ & városok

Fuji, a szent vulkán

Japán - A szent vulkán Tokiótól 100 kilométerre, délnyugatra szunnyad…, ha nem láttad, nem is jártál Japánban.


Világ & városok

Naganoi hómajmok

Japán - Bár a makákók jól tűrik a hideget, a tél beálltával a Nagano környéki hegyekben élő hómajmok a vidék forróvizű tavai mellett rendezik be szálláshelyüket.


Világ & városok

Mumbai

Mumbai  - avagy régi nevén Bombay teljesen megőrült, így érzed majd, amikor megérkezel a városba, és ez az érzés soha nem is fog elmúlni. Közel húsz millióan lakják, de az infrastruktúrája azért hagy némi kívánnivalót maga után. Mivel a város üzleti központ, elég nehéz mérsékelt árszabású szállodát találni.


Világ & városok

Indiai tudnivalók

India - Világhíres látnivalói és színes-szagos, nyüzsgő világa minden látogatót elbűvöl. S ahogyan szent helyeit és lenyűgöző épületeit a köréjük fűződő legendák, úgy kanyargós utcáit a mosolygós-temperamentumos, alkudozásra mindig kész helybéliek teszik élettel telivé. De vigyázat !