Úticélok


Világ & városok

San Francisco-i tudnivalók

USA - Úgy érzed majd, mintha egy nagy vidámparkba érkeznél, de azért jóval több annál. San Francisco a legszebb amerikai város, és az amerikaiak szerint a legjobb is.


Világ & városok

Miami

USA - Miami Beach drágább, mint más városok, és drágább, mint Miami City. De okosan tervezve megúszható a lehúzás, sok a frissen modernizált és drága szálloda, de köztük sok még a felújításra váró, na itt kíméletesebbek az árak…


Világ & városok

Jamaicai látnivalók

Karib-szigetek - A harmadik legnagyobb karibi sziget, és kétségkívül a legszínesebb: idilli fehér strandok és vibráló trópusi környezet fogad a kéklő hegyvonulatok háttere előtt. A Bob Marley és a reggae szülőföldjeként elhíresült sziget a zene fellegvára.


Világ & városok

Thaiföldi tudnivalók

Thaiföld - Kókuszkoktélt szürcsölgetve napozhatsz a világ legszebb tengerpartjain, békés cápákkal úszkálhatsz, elefánttal focizhatsz, hegyi kolostorba kapaszkodhatsz fel... jól érzed majd magad, ha nem feleded a legfontosabb tudnivalókat. Íme.


Világ & városok

Machu Picchu

Peru - A világ legfestőibb fekvésű régészeti lelőhelye az Andok hegyláncai között. A tudósok szerint nem volt igazi város, inkább templomokból, palotákból és obszervatóriumokból álló Nap(Inti)-tiszteleti szentély.


Világ & városok

Bangkok

Thaiföld - Zajos, párás és egzotikus. Bangkok  a hagyományos és a modern izgató keveréke.  Minden utca egy meglepetés. A nappal és az éjszaka összemosódik. Csak ámulsz majd és bámulsz. Mutatjuk mit.


Világ & városok

Chiang Mai

Thaiföld - Észak fővárosa, Thaiföld második legnagyobb városa. Chiang Mai kultúrája, építészete, konyhája is más, mint a déli területeké. Erős a burmai hatás.


Világ & városok

Santiago de Chile

Chile - A magas és töredezett Andok adja a burjánzó Santiago fantasztikus hátterét. Bár a belvárost ötmillióan lakják, mégis olykor kisvárosiasan barátságos a hangulata.


Világ & városok

Patagónia

Argentína -  Az úttörők és szökött fegyencek terepe. Butch Cassidy-től és a Sundance kölyöktől Ernesto Che Guevaráig sokan megjárták már e vidéken. Patagónia kalandra hív. Mindenkit.


Világ & városok

Rio de Janeiro-i kisokos

Brazíliai látogatás riói kaland nélkül olyan, mint a hús só nélkül. Bikini a strandon, szamba az utcán, Cukorsüveg a háttérben, s évente világhírű karnevál… ez Rio de Janeiro – Brazília vibráló szíve.


Világ & városok

Rio de Janeiro-i éttermek, klubok

Brazília - Rióban is népszerű a büférendszer (comida a kilo), így több étteremben is könnyebb a választás és pont annyit fizetsz, amekkora adagot magadhoz veszel.


Világ & városok

Rio de Janeiro-i vásárlás, üzletek

Brazília - Egy riói vásárlás kifizetődő élmény lehet a turista számára, akár olcsó ajándéktárgyakat, akár márkás termékeket néz ki magának...