Úticélok


Világ & városok

Grand Canyon

USA - A klasszikus western filmek állandó színhelyéről könnyen feltételezné az ember, hogy csak a hollywoodi filmrendezők fantáziájának szüleménye. A Grand Canyon, ez a páratlan természeti képződmény azonban valóban létezik… s bejárható földön, vízen, levegőben.


Világ & városok

New York-i vásárlás, üzletek

USA - Kényszeres vásárlók, elő a hitelkártyával… New York a legjobb bevásárló-város a világon. Minden nagyobb áruházlánc és divatmárka elő őrse, zászlóshajója megtalálható itt, s persze nagyon sok a kis designer butik és a bolhapiac is, így aztán ha nekivágsz, biztos, hogy sokkal többet vásárolsz (és költesz) mint előre eltervezted. New York kiskereskedelmi mennyország.


Világ & városok

New York-i éttermek, klubok

USA - New York City: Itt minden konyhát és stílust megtalálsz, és ha okosan válogatsz (a 8000 étterem közül), elkerül a csalódás.


Világ & városok

Havanna

Kuba - Sikátor sikátor hátán, pompás épületekkel díszített terek - és mindenütt zene. Az óváros,  Habana vieja az évszázadokon át tartó fejlődés életteli emlékműve. Havanna ugyanis Amerika egyik leggazdagabb városa volt. Hajdan.


Világ & városok

Kubai tudnivalók

Kuba - Mélltóságteljesen omladozó gyarmati építészete és a forradalmi jelentől és emlékektől átitatott kommunista ikonográfiája különleges élmény. Kellő körültekintéssel valóban feledhetetlenül kellemes élmények várnak rád. Ide írjuk, mire vigyázz.


Világ & városok

Virgin-szigetek

Karib-szigetek - A Virgin-szigetek közül a legnagyobb és legnépszerűbb St. Thomas,  St. John és St. Croix. A paradicsomi szigeteken teljes a modern komfort, és egyensúlyban áll a karibi-amerikai a kultúra.


Világ & városok

Kajmán-szigeteki tudnivalók

A sziget a karibi világ leggazdagabbja: offshore banki központ szerepe okán. Ehhez mérten meglehetősen drága is tud lenni egy nyaralás. A legtöbb üdülő, hotel és szálloda a Seven Mile Beach körül található.


Világ & városok

Jamaicai tudnivalók

Karib-szigetek - A térség leghíresebb szigete, Jamaika a világ nehézsúlyú turisztikai célpontja: a mámorító koktélok, fenséges időjárás, tiszta strandok, szórakoztató és érdekes városok szigete. A tömegturizmus még nem rontotta el. A sziget megőrizte a varázsát.


Világ & városok

Barbados

Karib-szigetek - Egy hatalmas korallsziget, nyugati partján fehér homokos strandokkal és kék-zöld színben játszó tengerrel. Korallzátonyok csipkézik partvonalát, kitűnő terepet kínálva a könnyű- és mély búvárkodáshoz. A keleti part mentén az erős és állandó szél szörfözésre kiváló.


Világ & városok

Aruba

Karib-szigetek - Mérföld hosszúságú, fehér homokos strandok, türkizkék tenger és a garantált napsütés, Aruba nagyszerű hely a napimádók és a hajókörutazások kedvelői számára. Luxus üdülőhelyek, első osztályú éttermek, éjjel-nappali kaszinók és kiváló vízi létesítmények várnak.


Világ & városok

Antigua és Barbuda tudnivalók

Karib-szigetek - Változatos part, biztonságos kikötők, szigetet védő korallzátonyok és egyenletes passzátszelek. Add hozzá: csillogóan homokos tengerpart, ragyogó napsütés és egy laza életstílus. Nem meglepő, hogy Antigua és kisebb testvére, Barbuda szigete a Karib-tengeri térség egyik legnépszerűbb üdülőhelye.


Világ & városok

Anguillai tudnivalók

Karib-szigetek - A térség egyik legkisebb és legdrágább nyaralószigete, hírességek, különösen a filmsztárok kedvelt rejtekhelye. Tökéletes, mindennel elkényeztető, exkluzív menedék.