2019-10-19 09:33:41 | Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vonqvi/public_html/framework/classes/fw/database.php on line 71 Utazási magazin, útleírások - fuggetlenutazo.com - 40. oldal

Úticélok


Világ & városok

Üzbegisztáni tudnivalók

Üzbegisztán - Sört és más alkoholos italt nem illik az utcán fogyasztani. Nyilvános helyen dohányozni nem tilos, ám ha egy nő gyújt rá, nem kívánt figyelem középpontjába kerülhet. A konzervatív és visszafogott viselkedés különösen fiatal nőkkel szemben elvárás.


Világ & városok

Bangkoki tudnivalók

Thaiföld - Bangkok forró, színes és illatos. Sokszínű építészete, a színpompás ruhákba öltözött lakói, a mindenütt pompázó egzotikus virágok és a piacokat elárasztó friss gyümölcs és fűszerek mind hozzájárulnak e városképhez.


Világ & városok

Similan-szigetek

Thaiföld - A világ legjobb búvárparadicsoma. Májustól novemberig azonban zárva.


Világ & városok

Phuket és Pattaya

Thaiföld - Phuket és Pattaya híres üdülőhelyeire százezrek utaznak az európai tél elöl. De nem csak a kristálytiszta víz és a homokos partja vonzó.


Világ & városok

Sukhothai

Thaiföld - Sukhothai az ősi sziámi kultúra egykori székhelye. Erdős hegyvidéken, a Himalája lábánál.


Világ & városok

Kwai folyó

Thaiföld - Kanchanaburi, Thaiföld nyugati, Burmával határos tartományának nevezetessége a Kwai folyó és a rajta lévő híd, amely egy háborús film által vált híressé.