Jamaica    Látnivalók   |   Tudnivalók   |   Hotelek

A legjobb celebhotelek: GoldenEye

Jamaica - Fleming és a 007-es ügynök, avagy hol fürdött Truman Capote, Margit hercegnő, Pierce Brosnan és Harrison Ford.

A 22 szobás jamaikai ingatlan és a hozzá tartozó telek egyszerűen lenyűgöző: privát strandja és lagúnája van, az óceánra néző kültéri medencéje, tágas kunyhói és luxus villái, egy gyönyörű, fából és kőből épített spája, s nem utolsósorban néhány remek étterme.

 

 

Ez a mesés környezet James Bond szülőhelye: Ian Fleming itt írta mind a tizennégy 007-es sztorit. A három hálószobás villa, benne az íróasztallal, ahol Fleming dolgozott, ma is foglalható.

 

 

Fleming villája – amit 1946-ban épített itt egy hajdani szamárverseny-pálya helyén - hamarosan a társadalmi élet epicentruma lett Jamaica északi partján, egyaránt népszerű volt a hollywoodi sztárok és a brit birodalmi arisztokraták körében.

 

Aludt itt Errol Flynn, Truman Capote, Margit hercegnő, és az angol miniszterelnök, Anthony Eden. Sőt, ez a villa volt a brit kormány ideiglenes székhelye az 1956-os Szuezi válság idején.

 

 

A GoldenEye hotelt azóta, már mint hotelt, számos híresség kereste fel, köztük Bono, Naomi Campbell, Michael Caine, Pierce Brosnan, Harrison Ford.

 

 

 

 GoldenEye Hotel & Resort - Ocho Rios, Jamaica

 

Betöltés...
(4)
Pozitív értékelés (4) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: