Hotelek

Aludj a csillagok alatt

Baldachinos ágy a csillagok alatt, varázslatos hangok, mágikus égbolt, örök élmény a szabad ég alatt luxusban eltöltött éjszaka.

Lion Sands, Dél-Afrika

 

És akkor most képzed el, hogy lassan lemegy a nap, felébrednek a csillagok, és a távolból oroszlánok dúdolják az altatódalt…

 

Lion Sands

 


 

Balcon de Cordoba, Spanyolország

 

 

Sziesztázz vagy aludj a Balcon de Cordoba hotel tetején, a Ruzbahan lakosztály egy szép tetőterasszal vár, ami úgy néz ki, és úgy is érzed, mint egy hangulatos szabadtéri hálószoba. A tetőteraszról panorámás kilátás nyílik a városra, az éjszakai fényekre és a csillagokra.

 

Balcon de Cordoba, Spanyolország

 


 

White Sand Luxury Villas & Spa,  Zanzibár

 

 

Hálószobás villák a strandfronton, tökéletes nyugalom és káprázatos kilátás. Igazi trópusi szépségben lesz részed. A terasz ágyáról élvezheted a smaragzöld tengert és a csillagokkal borított égboltot.

 

White Sand Luxury Villas & Spa

 


 

Mesa Pool Suite Amangiri, Utah, USA

 

 

A Grand Canyontól északra egy remek hotelbungalósor várja azokat, akik privát égboltra vágynak, hogy megcsodálhassák a sivatagi égboltot a maga teljes pompájában.

 

► Amangiri

 


 

Cabriolet Suite L'Albereta, Erbusco, Olaszország

 

 

Az hiszem, ez a világ egyik kedvenc szállodai hálószobája. A hotel cabrió-lakosztálya fantasztikusan van kialakítva, ha szétnyitod a szoba plafonját, eléd tárul a lombardiai égbolt.

 

Cabriolet Suite L'Albereta

 


 

Jamtara Wilderness Camp, India

 

 

Egy autentikus indiai szafari után nincs izgalmasabb, mint egy romantikus éjszakát tölteni a baldachinos ágyban – a szabad ég alatt. A hagyományos, gólyalábas – machaans – teraszon az indiai selyem simogatja majd az álmodat. És a tigrisek mesze járnak…

 

Jamtara Wilderness Camp

 


 

DDG Retreat, Casares, Spanyolország

 

 

Hat tündéri bungaló, romantikus menedék a hétköznapok elől. Kültéri, teraszon vetett baldachinos ágyakkal – van hálószoba is –, pompás kilátással a Zöldellő Sierra Crestellina hegyvonulataira és a fényes égboltra.

 

DDG Retreat, Casares

 


 

Kagga Kamma, Dél-Afrika

 

 

Nászutasok búvóhelye, úgy tervezték, hogy a pároknak menedéket nyújtson a sziklás hegyek és  hatalmas kiterjedésű vad természet ölelésében. Friss levegő, csodálatos kilátás, és semmi se szennyezi az égbolt csillogó fényeit. 

 

Kagga Kamma, Dél-Afrika

 

 

 

Betöltés...
(2)
Pozitív értékelés (2) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: