Olaszország   Firenze    Látnivalók   |   Tudnivalók   |   Hotelek   |   Éttermek   |   Shopping

Világ & városok

Firenzei látnivalók

Olaszország -  Firenze Itália tündöklő ékszere, pedig meztelen, mint Leonardo Dávidja és masszív mint Brunelleschi kupolája. Néha úgy tűnik, semmi sem változott itt a Mediciek óta - a turisták legnagyobb örömére.


Világ & városok

Firenzei éttermek

Olaszország - Ülj be egy firenzei, piros kockás abroszos trattoriába, vagy foglalj helyet magadnak egy fiaschetteriában (tisztes borozóban), vagy csak kapj be néhány falatot állva egy hagyományos utcai büfénél (trippaio) – pompás ízekben és élményekben lesz részed.


Világ & városok

Firenzei vásárlás, üzletek

Olaszország - Firenzében könnyű vásárolni, kicsi a város, még kisebb a magja, így aztán a márkás butikok és a magas minőségű utcai divatot áruló üzletek egy tömbbe tömörülnek, s a piacokért se kell sokat utazni.


Világ & városok

Firenzei kisokos

Olaszország - Nincs tán még város, amely ily sok művészt adott volna a világnak, vagy ahol így tömörülnének a műemlékek mint Firenzében. Meg az ékszerüzletek és a bóvliárusok... De jó hotelekre se nehéz találni.


2019-08-21 08:17:14 | Warning: filemtime(): stat failed for /home/vonqvi/public_html/cache/images/files/01 vilagvaros/del-amerika/bolivia/1209600_bolivia.tudnivalok.mishmoshimoshi.jpg;op([630]).jpg in /home/vonqvi/public_html/framework/classes/fw/cache.php on line 331
2019-08-21 08:17:14 | Warning: unlink(/home/vonqvi/public_html/cache/images/files/01 vilagvaros/del-amerika/bolivia/1209600_bolivia.tudnivalok.mishmoshimoshi.jpg;op([630]).jpg): No such file or directory in /home/vonqvi/public_html/framework/classes/fw/cache.php on line 333