Hotelek

Online szállásfoglalás

Hotelek - Itt foglalhatsz szállást, lakást a világ minden táján a luxushotelektől az apartmanokon és lakásokon át a családi panziókig. Garantált legjobb áron.
 

 
  Booking.com  

 

 

 

 

Foglalj egyszerűen és kényelmesen szállást, lakást a világ bármely táján biztonságosan.

 

Partnerünk a világ vezető szállásfoglalási rendszere. Ez nem csak a megbízhatóságot garantálja, hanem a legkedvezőbb árakat is, hiszen a napi több mint 600 000 foglalás révén a legnagyobb kedvezményekre tarthat igényt, s ez által a legolcsóbb szállásárakat tudja kínálni.

 

A foglalás magyar nyelven is lehetséges, és teljesen ingyenes. Sőt, a szállodák többsége – nem mind, de ezt külön feltüntetik – az ingyenes lemondást is lehetővé teszi, ha netán az adott időpontra közbejön valami váratlan. A foglalási igényt követően e-mailben visszaigazolást kapsz, részletezve a további tudnivalókat.

Ez is érdekelhet:Hotelek

Úszómedencék kilátással

Ha már nem is emlékszel rá, milyen az, amikor simogatnak a napsugarak, éppen itt az ideje elmenekülnöd az eső elől. De a szoba kilátással helyett mit szólnál most egy olyan hotelhez, ahol az úszómedencéhez jár a kilátás? Mutatjuk a legszebbeket a világon, olyan helyeken, amelyeket életében egyszer mindenkinek érdemes volna felkeresni


Hotelek

A világ leghíresebb luxus szállodái

Top - Néhány szálloda fenntartja azt a jogot, hogy csak közvetlenül lehet a legdrágább szobáit lefoglalni, elkerülendő, hogy némely tréfás kedvű gyerek visszaélhessen a szülei hitelkártyájával… Sebaj, amit bemutatunk, az is épp elég drága…


Világ & városok

Isztambuli hotelek

Isztambul - Csöndes rejtekhely vagy nyüzsgő bulihotel? Közvetlenül a Boszporusz partján vagy saját törökfürdővel? Netán történelmi nagyságok nyomában járnál egy legendás múzeumhotelben? Mindre mutatunk példát, ráadásul a megfizethető kategóriából.


Világ & városok

New York-i hotelek

USA - New York Cityben legendásan drágák a szállások. Ám létezik néhány, amely nemcsak hogy illeszkedik a laposabb pénztárcájúak igényeihez, de boutique hotelként még egy-két extra élménnyel is kecsegtet Manhattanben.


Világ & városok

Londoni hotelek

London - A világ egyik legdrágább városában is találni megfizethető szállást. Olyat is, amely nem csupán az „ennyi pénzért elviselhető” kategóriába tartozik. Mutatjuk a legstílusosabb és legkellemesebb szálláshelyeket Londonban £100 alatt. Kategóriájukban a legjobbakat.


Világ & városok

Brüsszeli hotelek

Brüsszel - Romantikus, modern, merész… de mindenképpen pénztárcabarát szállások következnek. És egyben olyanok, amelyek valamilyen szempontból messze jobbak az átlagosnál.


Világ & városok

Barcelonai hotelek

Spanyolország - Barcelona nem az olcsóságáról híres. Ezért, ha megfizethető, és nem csak  megfelelő, de különleges szállásra bukkanunk, azt érdemes megbecsülni. Mutatjuk a toplistát. A kategóriájukban legjobbakat.


Világ & városok

Római hotelek

Olaszország - Klasszikus, otthonos vagy modern – ez ízlés kérdése, ám egy a biztos, az elhelyezkedés nagyon fontos szempont Rómában. Most mutatjuk a megfizethető kategóriába tartozó, különféle stílusú, ám jó helyen lévő szállodákat. Kategóriájukban a legjobbakat.  


Világ & városok

Párizsi hotelek

Párizs - Egyszerű és nagyszerű diákszállásoktól a modern, de megfizethető butikhotelekig mutatjuk a legjobbakat. Íme egy toplista, amelyben minden szálláshely rendelkezik valamilyen szuper tulajdonsággal.


Hotelek

Aludj a csillagok alatt

Baldachinos ágy a csillagok alatt, varázslatos hangok, mágikus égbolt, örök élmény a szabad ég alatt luxusban eltöltött éjszaka.


Hotelek

Ausztria legjobb síterületei és szállásai

Az osztrák sívilág a régi világ báját őrzi, kitűnő utak és lift-hálózatok kötik össze a hófödte csúcsok által körülölelt kis alpesi falvakat.  Mindent megtalálsz itt, akár kezdőként , akár gyakorlott síelőként indulsz neki a gyengéd lejtőknek vagy a világ legmeredekebb pályáinak. És pompás szállások közül választhatsz.