Kambodzsa : látnivalók   |   Tudnivalók   |   Hotelek

Világ & városok

Phnom Penh-i látnivalók

Kambodzsa - Siem Reappel, Angkor Wat kapujával ellentétben, amelyet elözönlenek a turisták, Phnom Penh egy valódi élő város, egymillió lakossal. Túllépve a tragikus múlton a város újraéledt, s a kambodzsaiak mosolyogva és békésen élik mindennapjaikat. Adunk néhány tippet, hogy te is mosolyogva és élményekben gazdagon gondolj vissza a kirándulásra. 


Világ & városok

Angkor Wat

Kambodzsa - Angkor Wat a világ legnagyobb vallásos épületkomplexuma, évente egymillió látogatóval. Hetekbe telne, ha mindent látni akarnál.


Világ & városok

Phnom Penh-i tudnivalók

Kambodzsa - Phnom Penh drágább, mint a vietnami vagy thaiföldi városok, de az összbenyomás szerint mégis olcsónak tűnik majd. Kambodzsa valutája a Riel - de valamennyi ATM elfogadja az amerikai dollárt, és szinte minden ár ki van írva dollárban is. 


Világ & városok

Yeak Laom tó

Kambodzsa - Észak-keleti Ratanakiri provinciájának ékszerdoboza. A kristálytiszta, csaknem kerek Yeak Laom tavat buja őserdő öleli körül.


Világ & városok

Ream Nemzeti Park

Kambodzsa - Gyönyörű strandok, korallszigetek, trópusi dzsungelek és mangrove erdők várnak a kalandvágyó felfedezőre és természetszerető turistára.


Világ & városok

Kambodzsai tudnivalók

Amennyire gyönyörű, olyannyira körültekintő kell, hogy légy egy kambodzsai utazáskor. De a megannyi figyelmeztetés ne tartson vissza. Évente milliók keresik fel s térnek élményekben  gazdagon haza.