USA   New York    Látnivalók   |   Tudnivalók   |   Hotelek   |   Éttermek   |   Shopping

Világ & városok

New York-i látnivalók

USA -  New York csupa vibrálás és energia, Manhattanen innen és túl. A Nagy Alma rád mosolyog, és amikor azt hiszed már, ismered, átalakul és újraértelmezi önmagát. Te meg kezdheted előröl. De megéri.


Világ & városok

New York-i hotelek

USA - New York Cityben legendásan drágák a szállások. Ám létezik néhány, amely nemcsak hogy illeszkedik a laposabb pénztárcájúak igényeihez, de boutique hotelként még egy-két extra élménnyel is kecsegtet Manhattanben.


Világ & városok

New York-i kisokos

USA - Nem fogod tudni, hogy hol is kezdd a város felfedezését.  New York csupa szín és energia, multikulturális sűrítmény. Különféle kultúrák, nyelvek és emberi árnyalatok ütközetében vibrál, itt a szegénység és gazdagság egymás vállát dörzsöli, s aki ide érkezik, rögtön átélheti, milyen az, ha egy nap valóban 24 órából áll.


Világ & városok

New York-i vásárlás, üzletek

USA - Kényszeres vásárlók, elő a hitelkártyával… New York a legjobb bevásárló-város a világon. Minden nagyobb áruházlánc és divatmárka elő őrse, zászlóshajója megtalálható itt, s persze nagyon sok a kis designer butik és a bolhapiac is, így aztán ha nekivágsz, biztos, hogy sokkal többet vásárolsz (és költesz) mint előre eltervezted. New York kiskereskedelmi mennyország.


Világ & városok

New York legjobb hamburgerei

USA - Hamburger...hamburger...New York...New York...hamburger...[sör...]


Világ & városok

New York-i éttermek, klubok

USA - New York City: Itt minden konyhát és stílust megtalálsz, és ha okosan válogatsz (a 8000 étterem közül), elkerül a csalódás.