USA   New York    Látnivalók   |   Tudnivalók   |   Hotelek   |   Éttermek   |   Shopping

New York-i hotelek

USA - New York Cityben legendásan drágák a szállások. Ám létezik néhány, amely nemcsak hogy illeszkedik a laposabb pénztárcájúak igényeihez, de boutique hotelként még egy-két extra élménnyel is kecsegtet Manhattanben.

New York-i legjobb hotelek, szállodák.

Persze, hogy drága a hotel. Évente több mint 60 millió ember fordul meg itt. Így aztán lehet felsrófolni. De ne keseredj, 100 dollár alatt is megcsíphetsz egy jó szállást, reggelivel. Persze nem lesz se tágas, se túl kényelmes.

 

Az árak évszaktól függően változhatnak. Olykor durva mértékben. Januártól március közepéig valamint júliusban és augusztusban a legolcsóbb… bizony, nyáron. Az ősz a legforgalmasabb. Előfordul, hogy egy kisebb szálloda is annyit kér, mint egy 5*-os. Így aztán soha ne az árat nézd önmagában, hanem azt is, mi minden foglaltatik benne. Olvasd a fórumokat, kritikákat. Ja, és nem kell mindig a „belvárosban” megszállni, Brooklyn és Queens is megfelelő, mert a metró mindenhol kíséri utadat.

 

Utazz hétvégén, mert akkor nincs tele a város üzletemberekkel. Így szállást könnyű foglalni, és az árak is mérsékeltebbek. De a szobából ne telefonálj, és hagyd békén a minibárt…

 

Íme, a fuggetlenutazo.com hotelajánlata:

 

The Jane Hotel, West Village

 

Szobái vintage vonatkocsikra hajaznak, s a titokzatos utazó légköréhez a Titanic-túlélők történeteivel is hozzájárulnak. E New York-i hotel vendégei imádják ezt a hotelt és sokkal magasabb színvonalúnak ítélik a szállást, mint amit egy tipikus háromcsillagos hoteltől várna az ember. A Jane Hotel Greenwich Village szívében megfizethető árakkal várja a retro szerelmeseit és a történelmi kalandozásra érzékenyeket egyaránt. 

 

113 Jane Street,  kétágyas szoba  89$ -tól/éj. Honlap és foglalás itt: thejanehotelnyc

 

 

St Mark's Hotel, East Village

 

Egyszerű, mégis kényelmes szálloda, amelynek fő vonzereje, hogy minden történés közepében áll: tetováló szalonok, remek különc éttermek és extrém (punk, rock, alternatív) ruhákat áruló boltok veszik körül. A Greenwich Village, a Noho, a Soho és a Union Square egy laza sétával elérhető. A környék szakadtan csillogó sármja utánozhatatlan.

 

2 St Mark's Place, kétágyas szoba 93 $-tól/éj. Honlap és foglalás itt: stmarkshotel.net

 

 

Carlton Arms Hotel, Midtown

 

1983-ban a művészet iránt rajongó tulajdonos úgy döntött, hogy becsempészi azt New York-i szállodájába is: így minden szobát más-más művésszel terveztetett és valósíttatott meg. A Wi-Fi ingyenes, és a hotel azzal büszkélkedik, náluk található a legpuhább, kézzel szőtt Costa Rica-i toalettpapír. Ha közös fürdőszobával foglalod le, még olcsóbb a szállás.

 

113 Jane Street, kétágyas szoba 89 $-tól/éj. Honlap és foglalás itt: carltonarms.com

 

 

Pod 51 Hotel, Midtown

 

A New York-i Pod Hotel praktikusan berendezett, modern szobái kicsik, ám ezt a szálloda szolgáltatásai bőven ellentételezik. Ingyenes Wi-Fi, programajánlatok a várost és a környéket jól ismerő conciergéktől, koktélozás a kellemes tetőteraszon, iPod dokkok vagy házimozi a szobában és kérésre mozifilmeket is választhatsz. Fiatalos és stílusos szállás, ahol cseppet sem fogod azon törni a fejed, mire is költötted a pénzed.

 

230 East 51st Street, kétágyas szoba 140 $-tól/éj. Honlap és foglalás itt: thepodhotel.com

 

 

Edison Hotel, Midtown

 

Gyönyörű és központi helyen lévő hotel, amelyben még a legolcsóbb szoba is hangulatos, jól berendezett és kényelmes. A földszinti étkező remek, egyszerű és laktató reggelit szolgál fel. A hely fekvése mesés, nem véletlen, hogy Neil Simon is egyik Broadway-darabja színhelyéül választotta. 

 

228 West 47th Street, kétágyas szoba 140 $-tól/éj. Honlap és foglalás itt: edisonhotelnyc.com 

 

 

The Evelyn (Gershwin), Midtown

 

A korábban Gershwin, ma már Evelyn szállodának is fekvése a legfőbb erőssége: sétálva is bármerre eljuthatunk és a metró állomások is nagyon közel vannak. Ez a szálloda részben hotel, részben hostel, ami azt jelenti, hogy az olcsó és a nagyon olcsó közül választhatunk, persze nem elfelejtve, hogy a helyszín Manhattan, így az árak is ehhez mértek. Az ágyak nagyon kényelmesek, a szobák tiszták, a lakosztályok pedig valóban tágasak.

 

7 East 27th Street, kétágyas szoba 120 $-tól/éj. Honlap és foglalás itt: gershwinhotel.com

 

 

The Chambers Hotel, Midtown

 

Ez a New York-i szállás mindent tud, amit csak kívánhatsz, s egy kicsi, de tökéletesen megtervezett csomagban tárja eléd. Közel a 5th Avenue metrómegálló és a Bostonba, illetve északra tartó vonatok állomása sincs messze. A hotel és környéke kozmopolita hangulata pedig épp olyan, amilyet mindenki szeretne átélni, aki a Nagy Almába látogat. A kiszolgálás barátságos és hibátlan.

 

15 West 56th Street, kétágyas szoba 250 $-tól/éj. Honlap és foglalás itt: chambershotel.com

 

 

Nu Hotel, Brooklyn

 

Sikkes, környezetbarát, tiszta hotel újrahasznosított fabútorokkal és a vendégek számára ingyen biciklibérlési lehetőséggel. A környezet minimalista, a minibár teli helyi sörrel, a hotelbárban helyi zenekar játszik. Jó pár metrómegálló öt perc alatt elérhető.

 

85 Smith Street, kétágyas szoba 190 $-tól/éj. Honlap és foglalás itt: nuhotelbrooklyn.com

 

  Booking.com  

 

 

 

Betöltés...
(8)
Pozitív értékelés (8) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: