Tippek & toplisták

Polcok a poggyászban. Viszlát, kipakolás!

Unod már, hogy kutakodnod kell a bőröndödben, és szinte vadásznod a zoknikra vagy a nyakkendőkre, alsónemükre… Hát ennek vége. Dőlj hátra, és nézd meg álmaid bőröndjét.

Ken McKaba szoftvermérnök megunta a kupit a bőröndben. És egy pompás és különleges alkalmatosságot hozott létre. Neve is van: Shelfpack. Ránézésre akár a többi, de ha kinyitod… Hoppá! Egy polcot emelhetsz fel és ki a bőröndből, amelyen minden megőrizte az eredeti rendjét. Szépen összehajtogatva.

 

Polcok a poggyászban. Méghozzá négy, vagyis a bőrönd ötszintes. Nem is kell kipakolnod a szekrénybe, mindig elérhető könnyedén minden, nappalra be is csukhatod, hogy semmi se porosodjon.  

 

 

A külső felületén három méretes zseb a legszükségesebbeknek. Ki se kell nyitnod, hogy elérd a legfontosabbakat. Már ha eleve oda pakolod őket. A polcok stabilak, miként a kihúzható polctartók is, nem nyaklik, csuklik, megbízhatsz benne. Strapabíró a fogantyúja is.

 

Üzleti utazóknak kiváló. De egy család – vagy a mama – is örömét lelheti benne… Kipakolás. Később? Nem is kell. Irány a strand vagy a medence…

Na jó, az ára kissé riasztó. Most épp, dollárban 350.

 

Fotó: shelfpack.com

Betöltés...
(3)
Pozitív értékelés (3) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: