Repülőjegyek

Repülőjegy kereső

Repülőjegy - Foglalj gyorsan, kényelmesen és megbízhatóan repülőjegyet a világ bármely tájára. Válogass a legkedvezőbb fapados és a klasszikus járatok között.

 

 

 

 


Repülőjegyek

Repülés mítoszok és a meglepő igazság

Nem meglepő, hogy számos tévhit és legenda kapcsolódik a repüléshez. Szinte természetes, hogy vadabbnál vadabb gondolatok cikáznak a fejünkben, főleg, ha félünk is egy kicsit a repüléstől. Honnan kapjuk a levegőt? Valójában ki (vagy mi) irányítja a gépet? Ha bekapcsolva marad a telefonom, lezuhanunk? Most lerántjuk a leplet a leggyakoribb mítoszokról.


Repülőjegyek

Repülőgép járatkövetés

Tipp - Itt követheted egy térképen, hol járnak épp a repülőgépek, járatszámok és földrészek szerint, valós időben.


Repülőjegyek

Reptéri poggyászok kisokosa

Tipp - Mire ügyelj normális esetben, ha nem csak egy nejlonzacskóval szállhatsz a fedélzetre...


Repülőjegyek

Repülőgépen: fedélzeti test- és agylazítás

Tipp - Íme néhány egyszerű gyakorlat, amely kényelmesebbé teheti az utat és csökkentheti a fedélzeti trombózis kialakulásának esélyét.


Repülőjegyek

Hova ülj a repülőgépen?

Tipp - Bárhogy is állsz a repüléshez, egy kényelmesebb és jó helyen lévő ülés sokat emelhet a komfortérzeteden – függetlenül attól, hogy a felhőkben és a tájban való gyönyörködéshez vagy a repülésfóbiád leküzdéséhez nyújt megfelelő hátteret.


Repülőjegyek

Hol és hogyan lehet jól aludni a repülőtéren?

Tipp - Repülőtéren aludni? Senki se vágyik rá. De ha rákényszerülsz, mutatjuk, melyik repulőtéren hol van a legnagyobb esélyed a nyugodt alvásra.