Észtország   Tallinn    Látnivalók   |   Tudnivalók   |   Hotelek

Tallinni vásárlás, üzletek

Észtország - Divatos ruhákat, cipőket, parfümöket Tallinnban az óvárosi Viru és Müürivahe utcák elegáns butikjaiban vásárolhatsz.

Tallinni vásárlás, üzletek, shopping tippek.

A legtöbb üzletet az Óvárosban találod, az áruházak a hét minden napján nyitva tartanak, hitelkártyát elfogadnak. De a nagy és tejes körű áruválasztékot kínáló áruházakra és bevásárlóközpontokra is könnyen rátalálsz, mert az utóbbi évtizedben ellepték a várost. Mint Budapesten, a kiskereskedők nem kis szomorúságára.

 

A bevásárló túrák kötelező állomása a tallinni szabadtéri gyapjú-piac a Müürivahe utcában, ahol gyapjú pulóverek, ruhák, felsők, sálak, kesztyűk, sapkák között válogathatsz.

 

Még ennél is érdekesebb a Szent Katalin-átjáró. Itt középkori stílusú kézműves-műhelyek sorakoznak a bámészkodók legnagyobb örömére, színes és sokféle portékával.

 

⇒ Itt foglalhatsz Tallinnban szállást

 

Vásárolhatsz ajándékba: kézzel kötött gyapjú pulóvert hagyományos észt népi mintákkal, faragott söröskorsót, látványos nemezkalapot, mészkő gyertyatartót. Eredeti, művészi, kézzel készített ékszereket, finom kerámiákat. Kézzel festett marcipánt.

 

 

 

Még több vásárlási információ: tourism.tallinn.ee

 

Fotó: pixabay.com

Betöltés...
(8)
Pozitív értékelés (8) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: