Thaiföld : látnivalók   |   Tudnivalók   |   Hotelek

Világ & városok

Bangkok

Thaiföld - Zajos, párás és egzotikus. Bangkok  a hagyományos és a modern izgató keveréke.  Minden utca egy meglepetés. A nappal és az éjszaka összemosódik. Csak ámulsz majd és bámulsz. Mutatjuk mit.


Világ & városok

Kwai folyó

Thaiföld - Kanchanaburi, Thaiföld nyugati, Burmával határos tartományának nevezetessége a Kwai folyó és a rajta lévő híd, amely egy háborús film által vált híressé.


Világ & városok

Sukhothai

Thaiföld - Sukhothai az ősi sziámi kultúra egykori székhelye. Erdős hegyvidéken, a Himalája lábánál.


Világ & városok

Chiang Mai

Thaiföld - Észak fővárosa, Thaiföld második legnagyobb városa. Chiang Mai kultúrája, építészete, konyhája is más, mint a déli területeké. Erős a burmai hatás.


Világ & városok

Phuket és Pattaya

Thaiföld - Phuket és Pattaya híres üdülőhelyeire százezrek utaznak az európai tél elöl. De nem csak a kristálytiszta víz és a homokos partja vonzó.


Világ & városok

Similan-szigetek

Thaiföld - A világ legjobb búvárparadicsoma. Májustól novemberig azonban zárva.


Világ & városok

Thaiföldi tudnivalók

Thaiföld - Kókuszkoktélt szürcsölgetve napozhatsz a világ legszebb tengerpartjain, békés cápákkal úszkálhatsz, elefánttal focizhatsz, hegyi kolostorba kapaszkodhatsz fel... jól érzed majd magad, ha nem feleded a legfontosabb tudnivalókat. Íme.


Világ & városok

Bangkoki tudnivalók

Thaiföld - Bangkok forró, színes és illatos. Sokszínű építészete, a színpompás ruhákba öltözött lakói, a mindenütt pompázó egzotikus virágok és a piacokat elárasztó friss gyümölcs és fűszerek mind hozzájárulnak e városképhez.