USA : látnivalók   |   Hotelek

Világ & városok

New York

USA -  New York csupa vibrálás és energia, Manhattanen innen és túl. A Nagy Alma rád mosolyog, és amikor azt hiszed már, ismered, átalakul és újraértelmezi önmagát. Te meg kezdheted előröl. De megéri.


Világ & városok

San Francisco

USA - San Francisco különc és bohém város, olyan akár egy hullámvasút…  És magába zár, akár hajdan az Alcatraz, szinte lehetetlen innen szabadulni. De nem is akarsz majd.


Világ & városok

Los Angeles

USA - Los Angelesbe sokan azért utaznak, hogy megvalósítsák az álmaikat, még többen meg azért, hogy lássák, kinek sikerült. Beverly Hills, Hollywood, Malibu, Venice Beach – csillagok, napfény, szörf, buli.   

Világ & városok

Death Valley: Zabriskie Point

USA - A lemenő nap fényében sütkérező, bizarr formájú Joshua fák, a különleges vadvirágok, a homokdűnék, valamint az egész vidéket beborító, megdöbbentő és sokszor ijesztő csönd életre szóló élménnyel képes gazdagítani az idelátogatókat.


Világ & városok

Chicagoi kisokos

USA - Chicago az Államok hátországának legnagyobb metropolisza, három millió ember nyüzsög és hangoskodik a Michigen-tó parti felhőkarcolók árnyékában.


Világ & városok

Grand Canyon

USA - A klasszikus western filmek állandó színhelyéről könnyen feltételezné az ember, hogy csak a hollywoodi filmrendezők fantáziájának szüleménye. A Grand Canyon, ez a páratlan természeti képződmény azonban valóban létezik… s bejárható földön, vízen, levegőben.


Világ & városok

Las Vegas

USA - Kifizetődő élmény lehet, ha képes vagy kordában tartani a szerencsejáték függőségedet. Ami Las Vegasban percek alatt kialakulhat, ha korábban még nem is jártál a gépek és rulettasztalok közelében.


Világ & városok

Miami

USA - Miami Beach drágább, mint más városok, és drágább, mint Miami City. De okosan tervezve megúszható a lehúzás, sok a frissen modernizált és drága szálloda, de köztük sok még a felújításra váró, na itt kíméletesebbek az árak…


Világ & városok

Monument Valley

USA - Csak amikor megérkezik az ember az Emlékhelyek völgyébe (Monument Valley) jön rá, hogy a vadnyugatról alkotott képét valójában ez az egyetlen völgy s néhány szikla formálta és uralta.


Világ & városok

New Orleans

USA - New Orleans klasszikus amerikai város, de viszonylag olcsó, kivéve a Mardi Gras hetén, amikor a szállások árai érthetően a duplájára emelkednek, ha nem tovább. No meg az április végi jazz fesztivál idején. Máskor a város élhető, és a hotelek, szállások megfizethetők.


Világ & városok

Paria Canyon

USA -  Paria Canyon festői szépsége világszerte ismert. A színes és kanyargós folyosók, a szűk hasadékok és a hét fő földtani képződmény lenyűgöző látványa úgy tárul az utazó elé, mint egy könyv lapjai.


Világ & városok

Az amerikai jégvulkán

USA - New York Állam téli, jeges vulkánja. A hideggel még a gejzír se bír, az aláhulló cseppek azonnal megfagynak.


Világ & városok

Haiku lépcső. Meredek út a mennybe.

USA - Haiku lépcsők. Oahu sziget, Hawaii. 3922 lépésnyi tömény adrenalin.


Világ & városok

Hawaii - Pearl Harbor

USA - USS Arizona Látogatóközpont a hawaii Pearl Harbor-i tengerészeti bázison. Az elsüllyedt USS Arizona roncsainál. Megtekintése ingyenes a nagyközönség számára. A túlélő katonákat haláluk után az Arizonába temetik.