Hotelek

Úszómedencék kilátással

Ha már nem is emlékszel rá, milyen az, amikor simogatnak a napsugarak, éppen itt az ideje elmenekülnöd az eső elől. De a szoba kilátással helyett mit szólnál most egy olyan hotelhez, ahol az úszómedencéhez jár a kilátás? Mutatjuk a legszebbeket a világon, olyan helyeken, amelyeket életében egyszer mindenkinek érdemes volna felkeresni

Four Seasons, Bora Bora

 

Ez az a táj, amely mindenkinek elsőre beugrik, amikor a télből a nyárba szeretne menekülni. Bora Bora lagúnája az egyik, ha nem a legszebb tengerparti táj a világon. A Four Seasons kínálata pedig egyenesen verhetetlen: a vízre épített bungalók üvegpadlóján át is gyönyörködhetünk a vízivilágban, de minden házikóhoz saját merülőmedence is jár..

 

Van egy óriási hullámformájú úszómedence is, amely remek kilátást nyújt az Otemanu hegyre és a lagúnára, ahol tengeri teknősökkel, rájákkal és delfinekkel is találkozhatunk.

 

 


 

Tierra Atacama, Chile

 

Nincs is annál békésebb, mint egy sivatagi oázis. A vízben lubickolsz, miközben az Atacama sivatag szinte földöntúli látványa vesz körbe. Az időjárás pompás, esővel aligha találkozol, s az úszómedence is végtelen hosszúnak tűnik, mintha egybeolvadna a sivatag vörösével.

 

A rozéarany naplemente látványa is egyedülálló, így nem csoda, ha sötétedésig ki sem kelsz a  Tierra Atacama medencéjéből. 

 

 


 

Amangiri, Utah

 

A Utah sivatagba rejtve, nem messze a Powell-tótól elképesztő homokkő monolit körül kanyarog az Amangiri élménymedencéje. Úgy tartják, a szikla különös gyógyító erővel itatja át itt a vizet. Ha sötétedés után felnézel az égre, milliónyi csillag ragyog le rád a Navajo sivatag egéről.

 

 


 

Camp Amalinda, Zimbabwe

 

A természet nem is lehetne hozzád közelebb, mégis, valódi modern kényelem vesz körül Zimbabwe e csöndes szegletében. Egy kimerítő egésznapos szafari után pompás érzés a saját lakrészedhez tartozó medencében megpihenni, s közben a naplementét csodálni úgy, hogy közben még néhány zebra is besétál a képbe… A Camp Amalinda remek kiindulóhelye minden fajta túrának, nem messze az országalapító gyémántmágnás, Cecile Rhodes sírjától, így minden adott, hogy Zimbabwe természeti szépségei mellett az ország izgalmas történelmébe is betekintést nyerhess.

 

 


 

Delaire Graff, Winelands, Dél-Afrika

 

Stellenbosch közelében fekszik ez a gyönyörű birtok, ahol az apartmanhoz tartozó privát medencédből kitekintve még azt is megszámolhatod, hány féle különböző szőlő terem a tőkéken, miközben persze kényelmesen hátradőlsz egy pohár borral a kezedben.

 

A Delaire Graff hotelt a Helshoogte hágó legmagasabb csúcsára húzták fel, így a tökéletes helyszín, ha a lemenő nap fényében szeretnél gyönyörködni Dél-Afrika legszebb borvidéke fölött.

 

 


 

Amano'i, Vietnam

 

Egy eldugott földi paradicsom Vietnam déli partjainál, ahol a magukat nehezen elhatározók igazán bajban lesznek, az Amano'i hotel melyik medencéjét is válasszák: a tenger végtelenjébe veszőt, a fehérhomokos strandra kikacsintót, vagy maradjanak inkább a saját villához tartozó privát medencében? Tényleg mindnek elképesztő a környezete, azaz a Nui Chua Nemzeti Park, amely ritka fekete medvéiről is híres.

Betöltés...
(7)
Pozitív értékelés (7) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: