2019-10-23 09:14:01 | Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vonqvi/public_html/framework/classes/fw/database.php on line 71 Warwick kastély - látnivalók

Warwick kastély

Anglia - legszebb középkori kastélya az Avon folyóparton áll, csodás parkok között szabadon sétálgató pávákkal.

Warwick kastély, Anglia látnivalója.

A középkori vár az ország egyik legszebb főúri otthona. Az eredeti normann erődöt Arthur király leánya, Ethefelda építtette.

 

Napjainkban a középkori helyiségekből kialakított termekben és főúri lakosztályokban műtárgyak hihetetlen gazdagsága tárul a látogató elé.

 

A kastélynak viktoriánus rózsakertje és vizes kertje is van, a legborzongatóbb élmény azonban a várbörtön és a kínzókamra, a kastély mélyén vár rád… odakünn pedig lovagi torna, íjászbemutató, katapult, madárröptetés.

 

1978-ban Madame Tussaud’s vásárolta meg a kastélyt és a  termekben viaszmúzeumot rendezett be.

 

⇒ Itt foglalhatsz Warwickban szállást

 

A várbörtön szórólapja "oszló hullákat, zsolozsmázó szerzeteseket, kínzóeszközöket és kivégzést" ígér. A tárlatvezetők pedig bemutatják, hogyan tépték ki a foglyok nyelvét. A látogatók közül sokan rosszul lesznek.

 

 

 

 Cím: Warwick, Warwickshire. Közlekedés: mintegy 1 mérföldre (1.6km) a Warwick pályaudvartól. Nyitva: naponta, 10:00-17/18:00 . Belépődíj: £ 14,88 /  £ 20,64. Honlap: warwick-castle.co.uk

 

 

 

(Fotó: flickr.com by Hari_Menon)

Betöltés...
(5)
Pozitív értékelés (5) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: